Fašírka z bravčového mäsa
Ako si správne pripraviť fašírku z bravčového mäsa? Fašírka z bravčového mäsa nie je náročná na prípravu a zmes, ktorá sa pečie ponúka výborné chute.
Potrebujeme:
Na 4 porcie:
500 g mleté bravčové pliecko
žemle nakrájané na kocky
1 dcl mlieka
1 opražená cibuľka
15 dkg postrúhaného syru
500 g mleté bravčové pliecko
žemle nakrájané na kocky
1 dcl mlieka
1 opražená cibuľka
15 dkg postrúhaného syru
1 lyžica majoránu
štipka mletého čierneho korenia
2 - 3 strúčiky pretlačeného cesnaku
olej alebo maslo na vymastenie plechu
Vo videu sú uvedené suroviny pre 8-10 osôb.
štipka mletého čierneho korenia
2 - 3 strúčiky pretlačeného cesnaku
olej alebo maslo na vymastenie plechu
Vo videu sú uvedené suroviny pre 8-10 osôb.
i_3PeLXNM_A
Postup
- autor: vsetkyrecepty.sk
Mäso, žemle namočené v mlieku, cibuľku opraženú na rozpálenom oleji, postrúhaný syr, cesnak a ostatné pochutiny vymiešame. Spravíme si fašírku a dáme na plech. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch 45 minút (prikrytú alobalom, pred dopečením 10 minút odkrytú).
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Kategória:
Iné a mleté mäsoDruh mäsa:
InéChod:
ObedTyp Kuchyne:
SlovenskáSpôsob prípravy:
Pečené