Druh mäsa: Hovädzie
Hovädzie mäso je mäso tura domáceho. Spolu s bravčovým je to najčastejšie používané mäso v slovenskej kuchyni[chýba zdroj]. Hovädzie mäso sa dostáva na stôl v mnohých rôznych úpravach. V celku (ako napr. hovädzia pečeň, nakrájené na plátky (napr. steak alebo biftek), na drobné kúsky (napr. guláš) alebo mleté (karbanátok).
Vyhľadať recept podľa filtrov
- 20 min
- 60 min
kategória: Hovädzie mäsopridal: anglicka kucharka- kategória: Hovädzie mäsopridal: vsetkyrecepty.sk
- 10 min
- 40 min
kategória: Hovädzie mäsopridal: anglicka kucharkaAnglický hovädzí hrniec s guinesom
- 30 min
- 180 min
kategória: Hovädzie mäsopridal: anglicka kucharka- 12 min
- 5 min
kategória: Hovädzie mäsopridal: anglicka kucharka- kategória: Hovädzie mäsopridal: jarmila janisova
Bifteky z mletého hovädzieho mäsa
kategória: Hovädzie mäsopridal: vsetkyrecepty.skBoeuf á la mode - hovädzie pečené mäso na víne
- 25 min
- 120 min
- 581 kal
kategória: Hovädzie mäsopridal: vsetkyrecepty.sk- 20 min
kategória: Jedlá z cestovínpridal: sonicka- kategória: Polievkypridal: www.vydavatelstvomotyl.sk
- kategória: Hovädzie mäsopridal: vsetkyrecepty.sk
- kategória: Polievkypridal: Stanka Adamčíková
- kategória: Polievkypridal: stanislava adamčíková
- kategória: Hovädzie mäsopridal: Peter D.
- kategória: Hovädzie mäsopridal: Marta Hanusová
- kategória: Hovädzie mäsopridal: Šéfkuchár Electrolux
- kategória: Hovädzie mäsopridal: Šéfkuchár Electrolux
- kategória: Hovädzie mäsopridal: Stanka Adamčíková