Druh mäsa: Bravčové
Vyhľadať recept podľa filtrov
- 15 min
- 30 min
kategória: Bravčové mäsopridal: Jarmila- 60 min
kategória: Bravčové mäsopridal: Martina Miková- kategória: Bravčové mäsopridal: Stanka Adamčíková
- 45 min
- 2 h min
kategória: Polievkypridal: anglicka kucharka- 10 min
- 45 min
kategória: Bravčové mäsopridal: Katarína Fekete-
- 30 min
- 10 min
Poctivý rezeň pre poctivého baču. Bačovský rezeň je jedlo, ktoré si vychutnáte spolu so zemiakmi a prílohou, po dobre vykonanej práci.
kategória: Bravčové mäsopridal: Michal Baklažán plnený šampiónmi a mäsom
- 20 min
kategória: Jedlá z húbpridal: zlata1Baklažány zapečené s mäsom a ryžou
kategória: Jedlá zo zeleninypridal: vsetkyrecepty.sk- 15 min
- 45 min
kategória: Bravčové mäsopridal: Peter Senica- kategória: Bravčové mäsopridal: zuzana hanusová
- 430 kal
kategória: Jedlá inépridal: Heluska- kategória: Bravčové mäsopridal: stanislava adamčíková
- 30 min
kategória: Bravčové mäsopridal: Ondro Varga, Nitra- 80 min
- 80 min
kategória: Polievkypridal: Novotná Žofia ml.- 10 min
- 25 min
kategória: Bravčové mäsopridal: Zuzana Pechacova- kategória: Bravčové mäsopridal: Martina Sýkorová
- 20 min
- 55 min
kategória: Iné a mleté mäsopridal: Milan Strišovský- 40 min
kategória: Jedlá z cestovínpridal: Jana Dubinová-
- 10 min
- 60 min
Recept na talianske boloňské špagety, ktorý obsahuje aj vínko, sa určite oplatí vyskúšať. Boloňské špagety ozdobíme nastrúhaným parmezánom a podávame.
kategória: Jedlá z cestovínpridal: Michi - 10 min
- 30 min
kategória: Bravčové mäsopridal: anglicka kucharka