Čokoládové srdiečka s brandy

PripravaVarenie - pecenie

Mini dezerty plné lásky a čokolády. Čokoládové srdiečka s brandy sú dezert pre zamilovaných.

Potrebujeme:

Na 2 porcie:
125 g horkej čokolády
100 ml smotany
15 g masla
1 polievková lyžica brandy
100 g jahôd

Hodnotenie: 3 z 5. Celkom 7 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

100 g čokolády nalámeme na menšie a dáme nad vodný kúpeľ spolu so smotanou, brandy a maslom. Necháme vychladnúť a odložíme na noc do chladničky. Na druhý deň nastrúhame zvyšnú čokoládu. Čokoládovú zmes vyberieme z chladničky a vyformujeme pomocou vykrajovačky do tvaru srdiečka, ktoré potom obalíme v nastrúhanej čokoláde.
Takto pripravené srdiečka naservírujeme na taniere, ozdobíme jahodami a podávame.