Cestoviny s olivami a tuniakom

Potrebujeme:
500 g trojfarebných cestovín, 1 konzervu tuniaka vo vlastnej šťave, 1 kyslú smotanu alebo biely jogurt, zeleninu podľa chuti (cibuľa, pór, paradajka, paprika), 100 g zelených olív, tvrdý syr, soľ, mleté čierne korenie, mletú sladkú papriku, čerstvú bazalku.
Uvarené cestoviny scedíme, prepláchneme studenou vodou a dáme do misy. Pridáme na kúsky nakrájanú zeleninu, tuniaka z konzervy, olivy (prepolené), na kocky nakrájaný syr. Pridáme korenie a mletú sladkú papriku. Všetko zmiešame s kyslou smotanou alebo bielym jogurtom, osolíme podľa chuti. Ozdobíme čerstvou bazalkou.
Kategória:
Jedlá z cestovínChod:
ObedSpôsob prípravy:
Varené