Karfiol so sušenými paradajkami


Potrebujeme:
Na 4 porcie
1 stredne veľký karfiol
50g masla
2 strúčiky cesnaku, nakrájané na drobno
1 stredne veľký karfiol
50g masla
2 strúčiky cesnaku, nakrájané na drobno
50g píniových semiečok
100g sušených paradajok v oleji, nakrájané na drobno
bazalka
100g sušených paradajok v oleji, nakrájané na drobno
bazalka
Postup
- autor: anglicka kucharka
Karfiol umyjeme a rozdelíme ho na ružičky. V panvicic zohrejeme maslo pridáme karfiol, cesnak, píniové semiečka, paradajky. Zakryjeme to pokrievkou a varíme 10 minút. po 10 minútach zvýšime teplotu a pražíme ďalších 5 minút bez pokrievky do zlatista. Podávame ako ľahkú večeru alebo ako prílohu. Dobrú chuť.
Kategória:
Jedlá zo zeleninyChod:
ObedTyp Kuchyne:
AnglickáSpôsob prípravy:
Varené