Jednoduché Kung-Pao (bezlepková, bez mlieka, sóje a vaječných bielok)
Chutné jedlo, ktoré na tanieri hrá farbami. Jednoduché Kung-Pao je recept, ktorý neobsahuje rôzne alergény.
Potrebujeme:
400 g kuracích pŕs
2 vajcia
2 lyžičky škrobovej múčky Gustin
2 lyžice oleja
1 lyžičku mletej červenej papriky sladkej
2 vajcia
2 lyžičky škrobovej múčky Gustin
2 lyžice oleja
1 lyžičku mletej červenej papriky sladkej
1/4 lyžičky mletej červenej papriky štipľavej
1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
korenie karí
1 lyžičku soli
4 veľké cibule
1/4 lyžičky mletého čierneho korenia
korenie karí
1 lyžičku soli
4 veľké cibule
Postup
- autor: Bezlepková kuchárka
Kuracie mäso pokrájame na pásiky, cibuľu pokrájame na kolieska. Pridáme vajcia (môžeme dať len žĺtka), v ktorých sme rozšľahali olej, Gustin, sladkú a štipľavú papriku, čierne korenie, karí a soľ. Premiešame a necháme odstáť v chladničke do druhého dňa. Potom zmes dáme na veľmi horúci olej a za stáleho miešania opražíme. Podávame s ryžou a so šalátom.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
KuracieChod:
ObedTyp Kuchyne:
ČínskaSezóna:
InéSpôsob prípravy:
DusenéDiéta:
Bezlepková