Čínske bifteky
Potrebujeme:
400 g morčacích alebo kuracích pŕs, 1 pór alebo cibuľu, 3 lyžice Solamylu, 3 vajcia, sójovú omáčku, grilovacie korenie, tuk na vysmážanie
Postup
- autor: vsetkyrecepty.sk
Mäso nakrájame na tenké rezance, pridáme nadrobno nakrájaný pór alebo cibuľu, Solamyl, vajce, sójovú omáčku a korenie. Dobre premiešame a na 2 hodiny odložíme do chladničky. Lyžicou kladieme do hmotu do horúceho tuku a vysmažíme z oboch strán. Podávame s opekanými zemiakmi, alebo hranolčekmi, alebo iba s chlebom. Obložíme zeleninou a doplníme tatárskou omáčkou.
Kategória:
Hydinové inéDruh mäsa:
Hydinové inéChod:
ObedTyp Kuchyne:
ČínskaSpôsob prípravy:
Vyprážané