Chrumkavé kuracie prsia

PripravaVarenie - pecenie

Vyskúšajte recept na kuracie mäso, ktorý je netradičný. Chrumkavé kuracie prsia ponúkajú rôzne chute.

Potrebujeme:

Na 2 porcie:
2 kuracie prsia
50 g strúhanky
25 g orechov
2 polievkové lyžice čerstvej petržlenovej vňate
25 g nastrúhaného parmezánu
2 polievkové lyžice múky
1 vyšľahané vajce
1 polievková lyžica olivového oleja
½ z 520 g konzervy paradajok v bylinkovej omáčke
potravinárska fólia

Hodnotenie: 3.1 z 5. Celkom 46 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Kuracie prsia dáme do potravinárskej fólie a vyklepeme na 1 cm plátky. V miske spolu zmiešame strúhanku, nasekané orechy, petržlenovú vňať a syr. Pripravíme múku a vajce na obaľovanie. Prsia obalíme najskôr v múke, potom vo vajci a nakoniec v strúhanke. Vyprážame na každej strane 5 minút dozlatista.
Zohrejeme paradajky v bylinkovej omáčke, dáme na tanier, na to položíme vypražené prsia. Podávame s novými zemiačikmi a zeleninovým šalátom.