Hríbovo ryžové fašírky
Potrebujeme:
Na 2 porcie
3 polievkové lyžice slnečnicového oleja
1 cibuľa, nakrájaná na drobno
150g hríbov, nakrájaných na drobno
3 polievkové lyžice slnečnicového oleja
1 cibuľa, nakrájaná na drobno
150g hríbov, nakrájaných na drobno
1 strúčik cesnaku, nakrájaný na drobno
300g uvarenej bielej alebo hnedej ryže
1 rozšľahané vajce
soľ, čierne korenie
300g uvarenej bielej alebo hnedej ryže
1 rozšľahané vajce
soľ, čierne korenie
Postup
- autor: anglicka kucharka
V panvici zohrejeme 1 lyžicu oleja, pridáme cibuľu, hríby a cesnak a pražíme na nízkej teplote 10 minút. Zoberieme dole zo sporáka a dáme do misky. Pridáme ryžu, vajce, osolíme a okoreníme. Zmiešame. V panvici zohrejeme zvyšok oleja. Vyformujeme fašírky a opražíme z každej strany 5-6 minút do hneda. Podávame so zeleninovým šalátom.
Kategória:
Jedlá zo zeleninyChod:
ObedSpôsob prípravy:
VyprážanéDiéta:
Vegetariánska