Steak s nivovo-orechovým maslom
Potrebujeme:
Na 4 porcie
800g hovädzích steakov
50g nivy
25g orechov
800g hovädzích steakov
50g nivy
25g orechov
15g masla
400g zemiakov na zemiakové pyré
1 cukina
400g zemiakov na zemiakové pyré
1 cukina
Postup
- autor: anglicka kucharka
Spolu v miske zmiešame nivu s roztopeným maslom a nakrájanými orechmi. Steaky opražíme na panvici s olejom 6-8 minút z každej strany. Uvaríme zemiaky a vyšľaháme na pyré. Cukinu si nakrájame na tenké pásiky a uvaríme nad parou asi 2 minúty. Na taniere naservírujeme steaky, zemiakové pyré, cukinu a polejeme nivovo-orechovým maslom. Podávame. Veľmi chutné.
Kategória:
Hovädzie mäsoDruh mäsa:
Hovädzie