Fašírka z bravčového mäsa

PripravaVarenie - pecenie

Ako si správne pripraviť fašírku z bravčového mäsa? Fašírka z bravčového mäsa nie je náročná na prípravu a zmes, ktorá sa pečie ponúka výborné chute.

Potrebujeme:

Na 4 porcie:
500 g mleté bravčové pliecko
žemle nakrájané na kocky
1 dcl mlieka
1 opražená cibuľka
15 dkg postrúhaného syru
1 lyžica majoránu
štipka mletého čierneho korenia
2 - 3 strúčiky pretlačeného cesnaku
olej alebo maslo na vymastenie plechu
Vo videu sú uvedené suroviny pre 8-10 osôb.

Hodnotenie: 3.3 z 5. Celkom 31 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

i_3PeLXNM_A

Postup

Mäso, žemle namočené v mlieku, cibuľku opraženú na rozpálenom oleji, postrúhaný syr, cesnak a ostatné pochutiny vymiešame. Spravíme si fašírku a dáme na plech. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch 45 minút (prikrytú alobalom, pred dopečením 10 minút odkrytú).
Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.