Vajcia plnené krabom


Potrebujeme:
Na 4 porcie :
4 vajcia
170 g konzerva krabieho mäsa
2 polievkové lyžice majonézy
4 vajcia
170 g konzerva krabieho mäsa
2 polievkové lyžice majonézy
šťava z polovice citróna
soľ a mleté čierne korenie
1 čajová lyžička mletej papriky, môžme použiť aj štipľavú
francúzske bagety ako príloha
soľ a mleté čierne korenie
1 čajová lyžička mletej papriky, môžme použiť aj štipľavú
francúzske bagety ako príloha
Postup
- autor: anglicka kucharka
Vajcia uvaríme na tvrdo 10 minút a necháme ich vychladnúť v studenej vode. Keď sú studené tak ich očistíme a nakrájame na polovičky. Vyberieme žĺtka do misky. Do misky pridáme krabie mäso, majonézu a citrónovú šťavu. Dobre vyšľaháme. Osolíme a okoreníme. Takto pripravenú zmes dáme do vajec, kde boli žĺtka. Na taniere naukladáme šalátové listy na to poukladáme vajcia, posypeme paprikou a podávame s bagetou.