Kebaby z tresky


Potrebujeme:
Na 4 porcie :
500 g čerstvej tresky, vykostenej a nakrájanej na kocky
3 papriky rôznej farby, nakrájané na pásiky
1 červená cibuľa, nakrájaná na mesiačiky
500 g čerstvej tresky, vykostenej a nakrájanej na kocky
3 papriky rôznej farby, nakrájané na pásiky
1 červená cibuľa, nakrájaná na mesiačiky
4 dlhé špajdle
Na marinádu :
kôra a šťava z 1 citróna
petržlenová vňať
Na marinádu :
kôra a šťava z 1 citróna
petržlenová vňať
Postup
- autor: anglicka kucharka
Rybu dáme marínovať do citrónovej šťavy zmiešanej s petržlenovou vňaťou na 15 - 20 minút. Na špajdle napicháme rybu striedavo so zeleninou. Dáme na horúci gril a grilujeme 15 minút v polovici otočíme, pokiaľ sa ryba neugriluje. Naservírujeme na taniere posypene citrónovou kôrou a podávame. Ako prílohu môžme podávať šalát, ryžu, čerstvé pečivo alebo na čo máme práve chuť.
Kategória:
RybyDruh mäsa:
Ryby morskéChod:
ObedSpôsob prípravy:
Grilované