Jahňací guláš
Potrebujeme:
500 g jahňaciny, soľ, 1,5 l vody, cibuľa, mrkva, petržlen, strúčik cesnaku, 100 g húb, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, 400 g zemiakov
Mäso umyjeme, pokrájame na menšie kúsky a dáme do osolenej vody variť. Pridáme pokrájanú cibuľu, pokrájanú mrkvu, petržlen, pretlačený cesnak, pokrájané huby, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku. Keď je mäso skoro mäkké, pridáme olúpané, na kocky pokrájané zemiaky a spolu dovaríme.
Kategória:
Iné a mleté mäsoDruh mäsa:
JahňacieChod:
ObedTyp Kuchyne:
SlovenskáSezóna:
PiknikSpôsob prípravy:
VarenéDiéta:
Bezlepková