Hydinovo-ryžový šalát
Potrebujeme:
200 g dlhozrnnej ryže
200 g kuracích pŕs
20 g masla
200 g jabĺk
80 g banánov
100 g pomarančovej šťavy
200 g kuracích pŕs
20 g masla
200 g jabĺk
80 g banánov
100 g pomarančovej šťavy
40 g oleja
20 g mandlí
soľ
mleté čierne korenie
kari korenie
mletú červenú papriku
20 g mandlí
soľ
mleté čierne korenie
kari korenie
mletú červenú papriku
Ryžu uvaríme do mäkka. Kuracie prsia osolíme, opečieme na polovici masla, pridáme kari korenie a mletú papriku, podlejeme vodou a chvíľu dusíme. Na zvyšnom masle podusíme nastrúhané jablká s banánom a kari korením. K uvarenej ryži pridáme na rezance nakrájané vychladnuté kuracie prsia a podusené ovocie, polejeme pomarančovou šťavou zmiešanou s olejom, soľou, korením a všetko premiešame. Ozdobíme mandľami.
Kategória:
Hydinové inéDruh mäsa:
KuracieChod:
ŠalátSpôsob prípravy:
Dusené