Bochníčky z enciánu

Priprava

Potrebujeme:

3 syry s bielou plesňou, 4 vajcia, 1 cibuľu, 2-3 lyžice strúhanky, 1 lyžicu zeleninovej koreniacej zmesi, 1/4 lyžičky mletého čierneho korenia, pažítku, 100 g mäkkej salámy.
no image

Hodnotenie: 3.3 z 5. Celkom 9 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Nie veľmi prezretý syr s bielou plesňou postrúhame na hrubšom strúhadle. Pridáme vajcia, na drobno nakrájanú cibuľu, na malé kocky nakrájanú salámu, koreniny a strúhanku. Masu dobre premiešame, vyformujeme osem bochníkov, ktoré obalíme v strúhanke a po oboch stranách vypražíme v rozpálenom oleji. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.