Fašírka z teľacieho mäsa II
Potrebujeme:
100 g teľacieho mäsa, 10 g strúhaného syra, 20 g zemiakov, majorán, rasca, zelená vňať, 2 polievkové lyžice oleja
Teľacie mäso odblaníme, umyjeme, pokrájame. Zemiaky v šupke uvaríme, ošúpeme a spolu s mäsom pomelieme. Potom pridáme postrúhaný syr, majorán, rascu, zelenú posekanú vňať, pomiešame. Z tejto masy robíme malé fašírky, ktoré dáme na panvicu, podlejeme trochou vody, pokvapkáme olejom a dáme piecť do rúry. Upečené vyberieme a podávame s omáčkami. Podávame deťom od 10 mesiacov.
Kategória:
Deti 6-12 mes: Mäso a rybyDruh mäsa:
TeľacieChod:
ObedSpôsob prípravy:
Pečené