Fašírka z teľacieho mäsa II

Potrebujeme:

100 g teľacieho mäsa, 10 g strúhaného syra, 20 g zemiakov, majorán, rasca, zelená vňať, 2 polievkové lyžice oleja
no image

Hodnotenie: 1.8 z 5. Celkom 14 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Teľacie mäso odblaníme, umyjeme, pokrájame. Zemiaky v šupke uvaríme, ošúpeme a spolu s mäsom pomelieme. Potom pridáme postrúhaný syr, majorán, rascu, zelenú posekanú vňať, pomiešame. Z tejto masy robíme malé fašírky, ktoré dáme na panvicu, podlejeme trochou vody, pokvapkáme olejom a dáme piecť do rúry. Upečené vyberieme a podávame s omáčkami. Podávame deťom od 10 mesiacov.