Hašé z jahňacieho alebo teľacieho mäsa
Potrebujeme:
100 g jahňacieho (teľacieho) mäsa z pliecka, 40 g koreňovej zeleniny (mrkva, zeler), 4 dl vody na varenie, soľ, rasca, 10 g cibule, 2 polievkové lyžice oleja, bazalka
Mäso umyjeme, odblaníme a dáme variť do vriacej mierne osolenej vody s rascou, do polomäkka, neskôr pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu. Cibuľu očistíme, pokrájame a speníme na oleji, pridáme uvarené pomleté mäso, roztlačenú zeleninu, pomiešame, pridáme umytú posekanú zelenú bazalku a mierne podusíme. Podávame deťom od 1 roka.
Kategória:
Deti od 12 mes: Mäso a rybyDruh mäsa:
JahňacieChod:
ObedSpôsob prípravy:
Varené