Bylinkovo-kurací šalát


Ľahký šalát, ktorý Vám dodá energiu. Bylinkovo-kurací šalát je veľmi jednoduchý na prípravu.
Potrebujeme:
Na 2 porcie:
uvarené kuracie mäso
200 g uvarených malých zemiakov
8 hríbov
25 g masla
trošku olivového oleja
uvarené kuracie mäso
200 g uvarených malých zemiakov
8 hríbov
25 g masla
trošku olivového oleja
2 hrste rukola
Na dresing:
1 polievkovú lyžicu octu
1 čajovú lyžičku celozrnnej horčice
3 polievkové lyžice olivového oleja
1 čajovú lyžičku medu
Na dresing:
1 polievkovú lyžicu octu
1 čajovú lyžičku celozrnnej horčice
3 polievkové lyžice olivového oleja
1 čajovú lyžičku medu
Postup
- autor: anglicka kucharka
Nakrájame mäso, zemiaky prekrojíme na polovičky a hríby nakrájame na pásiky. Do panvice dáme maslo a olej a opražíme na ňom hríby 5 minút. Potom pridáme mäso a zemiaky a necháme všetko spolu zohriať. Odstavíme zo sporáka a primiešame rukolu. Zmes dáme do šalátovej misky a pripravíme si dresing. Vymiešame spolu všetky suroviny potrebné na dresing. Nalejeme na šalát a podávame.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
KuracieChod:
ŠalátTyp Kuchyne:
AnglickáSpôsob prípravy:
Varené