Lievance s tvarohovou plnkou a ovocím

Potrebujeme:
3 vajcia, 125 ml kyslého mlieka, 1 žĺtok, 1 vanilínový cukor, 50 g práškového cukru, 1 ČL citrónovej kôry, 100 g polohrubej múky, 100 ml kyslej smotany, 100 g tvarohu, 2 PL práškového cukru, 500 g zaváraného alebo čerstvého ovocia.
Žĺtky oddelíme od bielkov. Všetky žĺtky vyšľaháme c cukrom, vanilínovým cukrom, citrónovou kôrou a kyslým mliekom. Pridáme múku a sneh z bielkov. Z cesta upečieme na horúcom oleji malé lievance. Tvaroh vymiešame so smotanou a s 2 lyžicami práškového cukru, čerstvé ovocie umyjeme a osušíme, zo zaváraného zlejeme šťavu a necháme odkvapkať. Tvarohovú plnku rozdelíme na polovicu lievancov, ozdobíme ovocím, prikryjeme druhou časťou lievancov a posypeme práškovým cukrom.