Hydinová pečeň na pikantný spôsob
Potrebujeme:
600 g hydinovej pečene, 1 vajce, 1 PL Solamylu, soľ, mleté čierne korenie, 2 chilli papričky, 3 PL oleja, Glutasol, 1 PL ostrej horčice, 2 PL červeného vína
Hydinovú pečeň pokrájame na menšie kúsky a premiešame s rozšľahaným vajcom, rozmočeným Solamylom, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a posypeme nadrobno posekanými chilli papričkami. Opäť premiešame a necháme postáť 20 min. Potom pečeň vložíme do rozohriateho oleja a opekáme. Keď je mäkká, pridáme Glutasol, horčicu a podlejeme červeným vínom. Ešte chvíľu dusíme a horúce podávame.
Kategória:
Hydinové inéDruh mäsa:
Hydinové inéChod:
ObedSpôsob prípravy:
Vyprážané