Zemiakový šalát s avokádovým dresingom II


Potrebujeme:
Na 2 porcie
1 avokádo
250g malých zemiakov
100g zelených fazuliek
50g smotany
1 avokádo
250g malých zemiakov
100g zelených fazuliek
50g smotany
1 čajová lyžička olivového oleja
šťava z 1 citróna
2 mladé cibuľky
soľ a čierne korenie
šťava z 1 citróna
2 mladé cibuľky
soľ a čierne korenie
Postup
- autor: anglicka kucharka
Zemiaky a fazuľky uvaríme v osolenej vode do mäkka. Zlejeme a odložíme na neskôr. Avokádo očistíme a vyberieme kôstku. Roztlačíme ho s vidličkou na pyré a zmiešame ho so smotanou, olejom, citrónovou šťavou, soľou a korením. Do misky dáme zemiaky, fazuľky, cibuľu a avokádové pyré. Jemne premiešame a podávame.
Kategória:
Zeleninové šalátyChod:
DesiataTyp Kuchyne:
AnglickáSpôsob prípravy:
Varené