Zapečené cestoviny s údeným mäsom

PripravaVarenie - pecenie

Jedlo, v ktorom nájdete chutné suroviny a nezaberie Vám veľa času. Zapečené cestoviny s údeným mäsom sú chutné slovenské jedlo.

Potrebujeme:

cestoviny 400 g (mašličky)
400 g údeného mäsa
100 g slaniny
mlieko 300 ml
3 ks vajec
malý pór
vegeta
mleté čierne korenie

Hodnotenie: 2.5 z 5. Celkom 12 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

ZCIM97kTBe8

Postup

  • autor:

Údené mäso, pór a slaninku si nakrájame na kocky. Slaninu opražíme a dáme do zapekacej misy. Do výpeku dáme opražiť pórik. Uvarené cestoviny pridáme k slaninke, postupne pridávame údené mäso a pórik. Všetko dobre premiešame a zalejeme vajíčkami, ktoré sme si zmiešali s mliekom dochutili vegetou a mletým čiernym korením. Dáme zapiecť do rúry na 25 min. pri 220°C. Po upečení posypeme strúhaným syrom.