Kelová polievka III

Chutná polievka, ktorá Vás zahreje a poteší jemnou chuťou klobásky. Kelová polievka je zdravá polievka zo slovenskej kuchyne.

Potrebujeme:

1 stredný kel
1 cibuľu
kabanos (klobásu)
500 g zemiakov
2 strúčiky cesnaku
hladkú múku
soľ
celé čierne korenie
rascu

Hodnotenie: 2.8 z 5. Celkom 18 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

K6GW_2r1lRA

Postup

  • autor:

Zemiaky očistíme a nakrájame na kocky. Kel umyjeme a nakrájame na rezance. Ešte raz ho prepláchneme čistou vodou a popražíme na oleji. Opražený kel posolíme, pridáme zemiaky s cibuľou a cesnakom. Keď sú zemiaky mäkké, pridáme kabanos. Všetko necháme povrieť a nakoniec urobíme zátrepku alebo zápražku.