Lopašovské rezne

Jemné mäsko pripravené s horčicou zo slovenskej kuchyne. Lopašovské rezne podávame s ryžou, prípadne šalátom, uhorkami.

Potrebujeme:

600 g bravčového stehna
olej alebo masť
plnotučnú horčicu
hladkú múku
soľ
korenie
petržlenovú vňať

Hodnotenie: 2.4 z 5. Celkom 7 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

8-mfTZxyapI

Postup

  • autor:

Mäso opláchneme, nakrájame na plátky, jemne vyklepeme, nasolíme a okoreníme. Nakoniec natrieme plnotučnou horčicou z oboch strán. Necháme odstáť na 24 hodín v chladničke. Na druhý deň obalíme v hladkej múke a vypražíme na horúcom oleji z oboch strán. Podávame s ryžou, uhorkou a feferónkou.