Bravčové rezne z karé
Jemné mäsko z bravčového karé, ktoré podávame so zemiakovým šalátom. Bravčové rezne z karé sú tip na chutný obed.
Potrebujeme:
750 g bravčové karé
2 vajcia
hladká múka
2 vajcia
hladká múka
strúhanka
olej / bravčová masť
olej / bravčová masť
AJX6vDkI7Tw
Postup
- autor: Michal
Karé dôkladne umyjeme, rozkrájame na rezne, ktoré z oboch strán naklepeme, posolíme a trocha pokoreníme.
Takto pripravené rezne obalíme najskôr v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach a strúhanke. Obalené rezne opražíme na rozpálenom oleji/masti z oboch strán a vložíme do nádoby, kde sme na dno dali servítky na odvádzanie zbytočného tuku. Rezne v nádobe nakoniec pofŕkame s vodou, aby sa sparili a zmäkli.
Rezne podávame so zemiakovým šalátom.
Kategória:
Bravčové mäsoDruh mäsa:
BravčovéChod:
ObedSpôsob prípravy:
Vyprážané