Bravčové rezne z karé

Jemné mäsko z bravčového karé, ktoré podávame so zemiakovým šalátom. Bravčové rezne z karé sú tip na chutný obed.

Potrebujeme:

750 g bravčové karé
2 vajcia
hladká múka
strúhanka
olej / bravčová masť

Hodnotenie: 1.8 z 5. Celkom 18 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

AJX6vDkI7Tw

Postup

  • autor:

Karé dôkladne umyjeme, rozkrájame na rezne, ktoré z oboch strán naklepeme, posolíme a trocha pokoreníme.
Takto pripravené rezne obalíme najskôr v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach a strúhanke. Obalené rezne opražíme na rozpálenom oleji/masti z oboch strán a vložíme do nádoby, kde sme na dno dali servítky na odvádzanie zbytočného tuku. Rezne v nádobe nakoniec pofŕkame s vodou, aby sa sparili a zmäkli.
Rezne podávame so zemiakovým šalátom.