Obaľované párky


Lacná a rýchla voľba na večeru v podobe párkov. Obaľované párky môžeme podávať so zemiakmi alebo podľa chuti.
Potrebujeme:
300 g párkov
4 vajcia
mlieko
soľ
4 vajcia
mlieko
soľ
korenie
olej
200 g hladkej múky
olej
200 g hladkej múky
Postup
- autor: lena
Párky ošúpeme, prekrojíme pozdĺžne. Pripravíme si redšie cestíčko, vajcia vyšľaháme s olejom, pridáme soľ, korenie, hladkú múku. Párky obaľujeme v cestíčku a vyprážame na oleji.
Rýchla, lacná a dobrá večera, alebo obed.
Vhodnou prílohou zemiaková kaša, varené zemiaky, hranolky.
Kategória:
Iné a mleté mäsoChod:
ObedTyp Kuchyne:
SlovenskáSezóna:
InéSpôsob prípravy:
Vyprážané