Kapustová polievka s hovädzími rebierkami

Polievka zo slovenskej kuchyne plná výbornej mäsovej chuti. Kapustová polievka s hovädzími rebierkami Vás iste zahreje.
Potrebujeme:
1 hlávka kapusty (1 kg)
3 hovädzie rebrá
1 cibuľu
2 klobásy
3 strúčiky cesnaku
feferóny
3 hovädzie rebrá
1 cibuľu
2 klobásy
3 strúčiky cesnaku
feferóny
bobkový list
rascu celú
celé korenie
1 PL bravčovej masti
1 PL hladkej múky
rascu celú
celé korenie
1 PL bravčovej masti
1 PL hladkej múky
Postup
- autor: Michal
Kapustu nakrájame, opláchneme vodou. Cibuľu nakrájame, opražíme, pridáme kapustu a spolu
popražíme. Pridáme kosti a prísady, zalejeme vodou. Varíme na miernom ohni, pokiaľ sa mäso
neoddeľuje od kosti. Potom pridáme klobásu (feferóny), necháme povariť a nakoniec spravíme
zápražku z múky a oleja (masti).