Kapustová polievka s hovädzími rebierkami

Varenie - pecenie

Polievka zo slovenskej kuchyne plná výbornej mäsovej chuti. Kapustová polievka s hovädzími rebierkami Vás iste zahreje.

Potrebujeme:

1 hlávka kapusty (1 kg)
3 hovädzie rebrá
1 cibuľu
2 klobásy
3 strúčiky cesnaku
feferóny
bobkový list
rascu celú
celé korenie
1 PL bravčovej masti
1 PL hladkej múky

Hodnotenie: 3.7 z 5. Celkom 6 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Kapustu nakrájame, opláchneme vodou. Cibuľu nakrájame, opražíme, pridáme kapustu a spolu
popražíme. Pridáme kosti a prísady, zalejeme vodou. Varíme na miernom ohni, pokiaľ sa mäso
neoddeľuje od kosti. Potom pridáme klobásu (feferóny), necháme povariť a nakoniec spravíme
zápražku z múky a oleja (masti).