Bravčové rezne na kyslo
Zdravé mäso pripravené s kyslou šťavou, do ktorej sme pridali kôpor. Bravčové rezne na kyslo sú chutný obed alebo večera.
Potrebujeme:
400 g bravčové karé
1 väčšia cibuľa
2 pl bravčová masť
2,5 dl mlieko
1 PL hladká múka
1 väčšia cibuľa
2 pl bravčová masť
2,5 dl mlieko
1 PL hladká múka
cukor
ocot
kôpor
soľ
korenie
ocot
kôpor
soľ
korenie
Postup
- autor: Michal
Rezne nakrájať, naklepať, osoliť.
Roztopiť masť, prudko opražiť rezne, nechať ich zatiahnuť.
Pridáme nakrájanú cibuľu, podlejeme, dusíme domäkka.
Pridáme mlieko, vyšľahané s múkou.
Nakoniec ocot, cukor, kôpor podľa chuti a necháme prevrieť. Podávame s knedľou
Kategória:
Bravčové mäsoDruh mäsa:
BravčovéChod:
ObedSpôsob prípravy:
Dusené