Pochúťka z cukiny a baklažánu

PripravaVarenie - pecenieKalorii na 1 porciu 150 kal

Potrebujeme:

2 cukiny
2 baklažány
1 cibuľu
250g cherry paradajok
vetvičku rozmarínu
strúčik cesnaku
1 kalíšok Maggi zeleninový gurmánsky bujón

Hodnotenie: 2 z 5. Celkom 6 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Cukinu a baklažán umyjeme a nakrájame na väčšie kúsky. Malé rajčinky tiež umyjeme a necháme v celku. Rozohrejeme si grilovaciu panvicu, nalejeme olivový olej a pridáme pretlačený cesnak v šupke. Do panvice vložíme cuketu, balklažán a cibuľu a opekáme zo všetkých strán, kým nebudú mať zlatistú farbu. Neskôr pridáme rajčiny a vetvičku rozmarínu. Krátko pred upečením celú zeleninovú zmes ochutíme Maggi gurmánskym bujónom (zeleninovým). Odporúčam servírovať s jemnou jazmínovou ryžou.