Grilovaný tuniak žltoplútvy


Ak chcete pripraviť zdravšiu grilovačku, nahradiť mäso rybou, máme pre Vás recept na grilovaného tuniaka. Tuniaka podávame so zeleninou a omáčkou podľa chuti.
Potrebujeme:
1 filet z tuniaka
1 kus cukiny
0,2 kila čerstvého špenátu
1 kus cibule
1 kus cukiny
0,2 kila čerstvého špenátu
1 kus cibule
1 strúčik cesnaku
olivový olej
0,1 kila zelených lúskov
čierne mleté korenie
olivový olej
0,1 kila zelených lúskov
čierne mleté korenie
Cibuľu a cesnak nakrájame a začneme restovať. Pridáme nakrájanú cukinu a opekáme domäkka. Nakoniec pridáme špenát a zľahka premiešame. Všetko osolíme a okoreníme. Na druhej panvičke grilujeme tuniaka z každej strany. Dochutíme soľou a korením. Nepoužívame žiadne iné dochucovadlá, aby sme nechali chuť ryby. Servírujeme podľa obrazu s rôznou omáčkou. Ja osobne odporúčam chilli omáčku.
Kategória:
RybyDruh mäsa:
Ryby morskéChod:
ObedTyp Kuchyne:
ŠpanielskaSezóna:
LetnéSpôsob prípravy:
Grilované