Bažantia polievka

Bažanta neservírujeme na stôl príliš často, avšak je to veľmi kvalitné mäso, ktoré sa oplatí vyskúšať. Bažantia polievka so zeleninou Vás zahreje a zachutí.

Potrebujeme:

1 bažant
4 mrkvy
1 ružička karfiolu
1 cibuľa
1 pór
kúsok zeleru
1 petržlen aj s vňaťou
celé a nové korenie, soľ, vegeta

Hodnotenie: 2.9 z 5. Celkom 34 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Bažanta dôkladne umyjeme a varíme na miernom ohni - "ošumujeme".
Následne pridáme očistenú zeleninu, koreniny a soľ cca 60 minút. Ešte povaríme na miernom ohni.
Na záver pridáme petržlenovú alebo zelerovú vňať.