Kuracie rizoto s pórikom

PripravaVarenie - pecenie

Jednoduchý a rýchly obed v podobe zdravého rizota. Kuracie rizoto s pórikom môžete podávať s kyslými uhorkami.

Potrebujeme:

  • 500 g kuracie prsia
  • 500 g ryža
  • 300 g sterilizovaný hrášok s mrkvou
  • 1 ks pór
  • 100 g tvrdý syr
  • 2 ks cibule
  • olej, sójová omáčka
  • vegeta, mleté a kari korenie

Hodnotenie: 4 z 5. Celkom 1 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Uvaríme ryžu. Mäso nakrájame na rezance.
Pór a cibuľu nadrobno a popražíme na oleji. Pridáme mäso, soľ, korenia, premiešame a necháme zatiahnúť.
Následne pridáme hrášok s mrkvou a 1O minút povaríme. Nakoniec všetko spolu zmiešame s ryžou.
Hotové rizoto dochutíme sójovou omáčkou a posypeme nastrúhaným syrom. Ozdobíme kolieskami z póru.