Bravčové na smotane

PripravaVarenie - pecenie

Toto bravčové na smotane chutí najlepšie s haluškami. Ani omáčka nie je tradične s mrkvou, ale s horčicou. Každopádne treba skúsiť aj túto verziu.

Potrebujeme:

  • 1 kg bravčové pliecko
  • 1 ks cibuľa
  • 200 ml smotana na šľahanie
  • 2 PL horčica plnotučná
  • 1 PL hladká múka
  • 1 PL masť
  • kari, drvená rasca, mletá paprika, soľ

Hodnotenie: 2.4 z 5. Celkom 24 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

  • autor:

Napácované mäso zatiahneme na cibuľke, pridáme koreniny, podlejeme a dusíme do mäkka. Následne pridáme vyšľahanú smotanu s múkou, horčicu a uvedieme do varu.
Podávame s haluškami.