Krémové kuracie prsia


Potrebujeme:
Na 4 porcie .
1 polievková lyžica olivového oleja
4 kuracie prsia
500 g brokolice
100 g eidamu
295 g krémovej hríbovej polievky v konzerve
1 polievková lyžica olivového oleja
4 kuracie prsia
500 g brokolice
100 g eidamu
295 g krémovej hríbovej polievky v konzerve
200 ml mlieka
60 ml majonézy
šťava z ½ citróna
100 g strúhanky
60 ml majonézy
šťava z ½ citróna
100 g strúhanky
Postup
- autor: anglicka kucharka
Predhrejeme rúru na 200°C. V panvici zohreje olej a prsia opražíme asi 15 minút z každej strany. Brokolicu uvaríme v slanej vode a zlejeme. Kuracie prsia nakrájame na väčšie pásiky. Do zapekacej misy naukladáme brokolicu na to dáme prsia.
V hrnci zmiešame polievku, mlieko, majonézu, citrónovú šťavu a syr. Zohrejeme pokiaľ sa syr nerozpustí. Nalejeme na brokolicu a prsia. Navrch nasypeme strúhanku a dáme piecť do rúry 30 minút. Podávame s chlebom alebo zemiakmi.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
Kuracie