Stredozemské kuracie prsia


Potrebujeme:
Na 1 porciu :
1 kurcie prso
1 polievková lyžica zelenej pesto omáčky
slnečnicový olej
1 kurcie prso
1 polievková lyžica zelenej pesto omáčky
slnečnicový olej
1 stredne veľký baklažán, nakrajaný na kocky
40 g mozzarela syr
6 koktailových paradajok, nakrájaných na polovičky
1 veľký zemiak všuke
40 g mozzarela syr
6 koktailových paradajok, nakrájaných na polovičky
1 veľký zemiak všuke
Postup
- autor: anglicka kucharka
Predhrejeme rúru na 200°C. Zemiak položíme na plech a dáme ho piecť. Olejom potrieme alobal a na to položíme nakrájaný baklažán. V kuracom mäse urobíme dieru. To naplníme pesto omáčkou a mozzarelou. Položíme na baklažány a na to položíme paradajky. Zabalíme to do alobalu a dáme piecť na 25 - 30 minút, alebo pokiaľ sa mäso a zemiak neupečú. Podávame.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
Kuracie