Milánske kuracie prsia


Potrebujeme:
Na 4 porcie: 4 kuracie prsia, 85 g mozzarely, 2 paradajky, bazalkové listy, 4 krajce celozrnného chleba, kôra z 1 citróna, 1 polievková lyžica olivového oleja
Postup
- autor: anglicka kucharka
Predhrejeme rúru na 200°C. Urobíme diery v prsiach, mozzarelu rozdelíme a naplníme ňou mäso. Na to dáme paradajky nakrájané na plátky a bazalkové listy. Všetko dobre natlačíme do vnútra. V mixéri rozmixujeme chlieb bez kôrky. Dáme na tanier a zmiešame s citrónovou kôrou. Kuracie mäso obalíme v tejto chlebovej zmesi a dáme piecť na vymastený plech na 30 minút alebo do zlatista. Podávame zo zemiakovým pyré a zeleninovým šalátom.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
Kuracie