Kuracie mäso v Tortilla placke

Zaujímavé a chutné jedlo, ktoré Vám ušetrí čas. Kuracie mäso v Tortilla placke bude rýchlo pripravené a iste zachutí.
Potrebujeme:
500 g kuracích pŕs
1 smotana na varenie
olej
gyros korenie
soľ
mleté čierne korenie
1 smotana na varenie
olej
gyros korenie
soľ
mleté čierne korenie
1 pór
1 ľadový šalát
kyslú smotanu
1 konzervu hrášku
1 konzervu kukurice
tortilla placky
1 ľadový šalát
kyslú smotanu
1 konzervu hrášku
1 konzervu kukurice
tortilla placky
Postup
- autor: Michi
Kuracie mäso umyjeme a nakrájame na pásiky. Posolíme, okoreníme čiernym korením a korením na
gyros, pridáme olivový olej a všetko spolu premiešame. Na panvici opražíme pór, ktorý sme nakrájali na kolieska.
Kuracie mäso opražíme na rozpálenom oleji, pridáme opražený pór, podlejeme troškou
vody a necháme dusiť domäkka. Keď je mäso uvarené pridáme kukuricu a hrášok. Na zjemnenie
pridáme trošku sladkej smotany a necháme prejsť varom.
Tortilla placky zohrejeme (panvica, mikrovlná rúra), potrieme kyslou smotanou, poukladáme ľadový
šalát a dáme mäsovú zmes. Zrolujeme, alebo prehneme a podávame.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
KuracieChod:
ObedSpôsob prípravy:
Varené