Sumec na rasci s grilovanou zeleninou


Potrebujeme:
Na 4 porcie:
Sumec
4 filety (600 g) zo sumca
80 g masla
5 g celej alebo mletej
rasce
soľ
Sumec
4 filety (600 g) zo sumca
80 g masla
5 g celej alebo mletej
rasce
soľ
Grilovaná zelenina
200 g baklažánu
200 g cherry paradajok
200 g cukety
200 g tekvice
80 g masla
soľ
200 g baklažánu
200 g cherry paradajok
200 g cukety
200 g tekvice
80 g masla
soľ
Postup
- autor: pivosaris
Filety umyjeme, usušíme, nasolíme a posypeme rascou. Rozpustíme maslo a na ňom opečieme sumca z oboch strán.
Maslo rozpustíme a orestujeme na ňom zeleninu a posolíme podľa chuti.
Fotogaléria
Kategória:
RybyDruh mäsa:
Ryby sladkovodnéChod:
ObedSpôsob prípravy:
Vyprážané