Pivné kuracie špízy so sezónnou zeleninou
Veľmi chutné prevedenie kuracích špízov skombinovaním s pivom. Pivné kuracie špízy so sezónnou zeleninou sú tip na sýty obed alebo večeru.
Potrebujeme:
Na 4 porcie:
4 ks kuracích stehien
200 g baklažánu
200 g cukety
4 ks kuracích stehien
200 g baklažánu
200 g cukety
200 g šampiňónov
2 limety
2 pivá Šariša tmavého
2 limety
2 pivá Šariša tmavého
Postup
- autor: pivosaris
Stehná vykostíme a nakrájame na kúsky.
Sezónnu zeleninu nakrájame na kocky. Striedavo napichujeme na špízy. Dáme do nádoby, zalejeme pivom a pridáme šťavu z limetky. Marinujeme asi 1 hodinu.
Špízy pripravíme na grile alebo na panvici v oleji.
Fotogaléria
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
KuracieChod:
DesiataSezóna:
LetnéSpôsob prípravy:
Vyprážané