Taliansky hrniec s kuraťom a olivami


Potrebujeme:
Na 4 porcie :
980 g kuracie horné stehná
520 g fľaša talianskej šťavy na cestoviny s paradajkami a bylinkami
1 červená paprika
980 g kuracie horné stehná
520 g fľaša talianskej šťavy na cestoviny s paradajkami a bylinkami
1 červená paprika
1 zelená paprika
2 paradajky
20 čiernych olív bez kôstiek
2 paradajky
20 čiernych olív bez kôstiek
Postup
- autor: anglicka kucharka
Predhrejeme rúru na 200°C. Vo väčšom hrnci ( ktorý môžme dať do rúry ) zohrejeme olej, pridáme kuracie mäso a opražíme do hneda z každej strany. Odstránime prebytočný tuk z praženia a pridáme paradajkovú šťavu, nakrájané papriky, olivy a na kocky nakrájané paradajky. Zakryjeme a dáme do rúry na 35 - 40 minút alebo pokiaľ sa kura neuvarí. Podávame buď s varenými zemiakmi alebo chlebom.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
Kuracie