Horčicové kuracie prsia v šunke
Potrebujeme:
Na 2 porcie
2 mrkvy, nakrájanej na 6cm paličky
200g zeleru, nakrájaného na kocky
1 polievková lyžica nakrájaného tymiánu
2 mrkvy, nakrájanej na 6cm paličky
200g zeleru, nakrájaného na kocky
1 polievková lyžica nakrájaného tymiánu
2 kuracie prsia
1 polievková lyžica celozrnnej horčice
2 plátky šunky alebo parma šunky
1 polievková lyžica celozrnnej horčice
2 plátky šunky alebo parma šunky
Postup
- autor: anglicka kucharka
Predhrejeme rúru na 200°C. Zeleninu a tymián dáme na plech. Kuracie prsia potrieme so všetkých srán horčicou a obalíme v šunke. Kurcie prsia položíne na zeleninu a dáme piecť do rúry na 30 minút. Podávame. Jednoduchá a ľahká večera. Môžme použiť aj inú zeleninu, alebo viacej druhov zeleniny podľa chuti.
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
Kuracie