Pečené zemiaky so slaninou a pórom


Potrebujeme:
Na 2 porcie :
400 g zemiakov
150 g pórov
400 g zemiakov
150 g pórov
70 g slaniny
70 g syru
1 téglik pochútkovej smotany
70 g syru
1 téglik pochútkovej smotany
Postup
- autor: anglicka kucharka
Predhrejeme rúru na 190°C. Očistíme a nakrájame zemiaky a pór na rovnaké časti. Dáme ich do hrnca s vodou a povaríme 10-15 minút do mäkka. Slaninu nakrájame na menšia a opražíme ju na panvici. V miske zmiešame smotanu a syr. Zemiaky a pór dáme do pekáča, na to nasypeme slaninu, na to nalejeme smotanu so syrom a dáme piecť do rúry na 15 minút do zlatista.
Kategória:
Jedlá zo zeleninyChod:
ObedSpôsob prípravy:
Pečené