Treska s hríbami, citrónom a ryžou

PripravaVarenie - pecenie

Potrebujeme:

Na 2 porcie :
50 g dlhozrnnej ryže
1 čajová lyžička olivového oleja
100 g nakrájaných hríbov
kôra a šťava z 1 citróna
2 polievkové lyžice nasekanej petržlenovej vňate
2 mrazené filety z tresky, rozmrazené
alobal

Hodnotenie: 3 z 5. Celkom 2 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

Postup

Predhrejeme rúru na 200°C. Ryžu uvaríme podľa návodu na obale. Vo väčšej panvici zohrejeme olej a opražíme hríby 2 minúty. Primiešame citrónovú kôru, petržlenovú vňať a uvarenú ryžu. Osolíme a okoreníme. Rybu prekrojíme pozdĺžne na polovičky. Spodné časti položíme na alobal, na to dáme ryžovú zmes zakryjeme druhou polovičkou ryby. Polejeme citrónovou šťavou, zabalíme do alobalu a dáme piecť na 15 minút. Servírujeme s varenou zeleninou alebo novými zemiačikmi.