Plnený kapustný list II
Potrebujeme:
Údené tofu postrúhame a zmiešame s predvarenou ryžou, vajcami, pomletým hydinovým mäsom, prelisovaným cesnakom. Podľa chuti pridáme mletú papriku, osolíme, okoreníme a všetko spolu dobre premiešame. Z kapusty vykrojíme hlúb a asi 10 veľkých listov obaríme vriacou vodou. Do nich zabalíme pripravenú plnku. Zvyšnú kapustu nakrájame nadrobno a spolu s pokrájanou cibuľou udusíme na oleji do polomäkka. Na ňu poukladáme kapustové závitky, zalejeme vodou, v ktorej sme rozhabarkovali paradajkový pretlak s vegetou. Posolíme a varíme na slabom ohni. Keď sú závitky mäkké, vyberieme ich a drobnú kapustu zahustíme troma rozmixovanými zemiakmi. Necháme prejsť varom a plnené kapustné listy vložíme späť. Podávame s varenými zemiakmi alebo s chlebom.
Kategória:
Hydinové inéDruh mäsa:
Hydinové iné