Bravčové soté

PripravaVarenie - pecenie

Chutné soté z bravčového mäsa je výborný tip na rýchly obed. Ochutíme podľa vlastných preferencií a podávame s ryžou alebo opekanými zemiakmi.

Potrebujeme:

750 g bravčového mäsa - pliecko, panenka, stehno
1 väčšiu cibuľu
horčicu plnotučnú
sójovú omáčku
kečup (prípadne aj rajčinový pretlak)
mletú červenú papriku
rascu
oregano
soľ
čierne ml.korenie
bravčovú masť
olej

Hodnotenie: 3.6 z 5. Celkom 132 hlas(ov).

Kliknite na hviezdičky pre ohodnotenie receptu.

6MMPoJN0fQc

Postup

  • autor:

Mäso nakrájame na kocky, polejeme olejom a posypeme paprikou, rascou, oreganom, soľou a korením. Cibuľu pokrájame nadrobno, popražíme na masti (oleji). Keď je cibuľa dosklovita opražená, pridáme mäso a popražíme spolu s cibuľou, až pokiaľ sa nezavrie do seba asi 15 minút. Potom mäso podlejeme a dusíme domäkka. Pridáme sójovú omáčku, horčicu, kečup, prípadne aj rajčinový pretlak a privedieme do varu. Podávame so zapekanými zemiakmi, prípadne ryžou.