Šťavnaté kuracie plátky


Výborný obed v podobe kuracieho mäsa. Šťavnaté kuracie plátky podávame so zemiakmi, prípadne ryžou.
Potrebujeme:
500 g kuracích pŕs
soľ
čierne korenie
4 lyžice tatárskej omáčky Hellmann’s
soľ
čierne korenie
4 lyžice tatárskej omáčky Hellmann’s
2 strúčiky cesnaku
hladká múka na obalenie
4 lyžice oleja na vyprážanie
hladká múka na obalenie
4 lyžice oleja na vyprážanie
Kuracie prsia nakrájajte na 2 cm hrubé plátky. Osoľte a okoreňte.
Premiešajte mäso s tatárskou omáčkou Hellmann’s a s prelisovaným cesnakom. Môžete ho dať na 30 minút do chladničky, mäso bude potom jemnejšie a šťavnatejšie.
Na panvici zohrejte olej. Plátky kuraťa zľahka obaľte z obidvoch strán v múke a vypražte z obidvoch strán dozlatista (cca 3 minúty z každej strany).
Kategória:
Kuracie mäsoDruh mäsa:
KuracieChod:
ObedSpôsob prípravy:
Vyprážané