Grécky šalát s cestovinou
Cestovinový šalát, ktorý môžete podávať na oslavách, je grécky šalát. Grécky šalát s cestovinou je jednoduchý na prípravu, a chute v šaláte Vám iste zachutia.
Potrebujeme:
400 g diétnej salámy
300 g tvrdého syra
1 pohár sterilizovaných uhoriek
1 konzervu kukurice
440 ml tatárskej omáčky
čierne, zelené olivy
1 balenie cestovín
300 g tvrdého syra
1 pohár sterilizovaných uhoriek
1 konzervu kukurice
440 ml tatárskej omáčky
čierne, zelené olivy
1 balenie cestovín
koreniny
soľ
4 PL kečupu
1 PL oleja
2 PL octu
3 PL worcestru
3 PL sójovej omáčky
soľ
4 PL kečupu
1 PL oleja
2 PL octu
3 PL worcestru
3 PL sójovej omáčky
Postup
- autor: lena
Syr, sálamu, uhorky nakrájame na kocky, pridáme kukuricu, olivy, koreniny, uvarené cestoviny, tatarskú
omáčku.
Zálievku pripravíme nasledovne: do hrnčeka dáme prevrieť ocot, olej, kečup, sójovú omáčku a
worcester, necháme vychladnúť a studené nalejeme do šalátu. Šalát podávame vychladený.
Kategória:
Zeleninové šalátyChod:
ŠalátTyp Kuchyne:
SlovenskáSezóna:
NarodeninySpôsob prípravy:
Studené