Vianočný pstruh

Ak neobľubujete kapra, pripravte si chutného pstruha. Vianočný pstruh je zdravá voľba na vianočnú večeru.
Potrebujeme:
1 pstruh
1 paradajka
1 paprika
1 uhorka šalátová
1 strúčik cesnaku
1/2 citrón
1 paradajka
1 paprika
1 uhorka šalátová
1 strúčik cesnaku
1/2 citrón
2 PL medu
10 dkg údené mäso
10 dkg slanina
maslo klasické
soľ, rozmarín
alobal
10 dkg údené mäso
10 dkg slanina
maslo klasické
soľ, rozmarín
alobal
Postup
- autor: Michal
Pstruha očistíme, umyjeme, nasolíme, potrieme zmesou (med, citrón, rozmarín, soľ).
Na alobal rozložíme kúsky masla, položíme rybu, naplníme mäsom a zeleninou. Navrch dáme zvyšok
masla, zabalíme do alobalu, podlejeme vodou a dusíme cca 1 hod. Následne vyberieme, odbalíme alobal a cca 15 minút dopečieme.
Kategória:
RybyDruh mäsa:
Ryby sladkovodnéChod:
ObedSezóna:
VianoceSpôsob prípravy:
Pečené